Globals kunder och återförsäljare finns över hela Norden och huvudkontoret ligger i Länna industriområde, söder om Stockholm. Global levererar batterier till allt från tillverkningsindustrier, telekomoperatörer, bildelskedjor till enskilda serviceställen och verkstäder.  De batterier som vi levererar ut är alltid fulladdade. Vi har Skandinaviens största och mest avancerade laddningsanläggning, där vi har kapacitet att ladda 3600 normalstora batterier per dygn. För att säkerställa att vi alltid har en jämn och hög kvalitetsnivå testar vi systematiskt batterierna flera gånger innan de levereras ut till våra kunder.

Har du specifika behov för hur du vill ha dina batterier kan vi lösa det! Många av våra kunder har speciallösningar som till exempel specialpackningar, särskilda kablar eller udda batterimodeller.

Idag återvinns 100% av all plast och bly i våra batterier. All svavelsyra ser vi också till att den blir neutraliserad.. Därmed kan 100% av innehållet i alla batterier återvinnas. Däremot är det bara 95% av alla batterier på marknaden som kommer till tillbaka för återvinning.

Global Batterier AB
Nyckelvägen 5
142 50 Skogås
Tel: 08 – 448 30 00